Om oss

Om Eurosecure

Eurosecure distribuerer ESETs programvareprodukter i Norden. For brukerstøtte eller informasjon om kjøp og salg, kan du kontakte oss her.

Eurosecure driver utelukkende med distribusjon og markedsføring av ESETs programvare i Norden: Danmark, Finland, Færøyene, Grønland, Island, Norge og Sverige. ESETs programvare har et enormt markedspotensial, og det er en sann ære å være en del av ESETs team som representant for Norden.

Om ESET

ESET utvikler programvareløsninger som gir umiddelbar og omfattende beskyttelse mot dynamiske datasikkerhetstrusler. Vi var pionerer i bransjen og fortsetter å lede an innen proaktiv trusselgjenkjenning. ESET NOD32 Antivirus, flaggskipproduktet vårt, får gjennomgående høyeste utmerkelser i alle sammenlikningstester. Programmet er grunnlaget for ESETs produktserie, som også omfatter ESET Smart Security.

ESET Smart Security er en integrert løsning for beskyttelse mot virus, spyware og spam og inneholder en personlig brannmur som kombinerer nøyaktighet, hastighet og svært liten systembruk for å oppnå bransjens mest effektive sikkerhetsløsning.

ESET selges i over 160 land, har produksjonshovedkontor i slovakiske Bratislava og hovedkontor for verdensomspennende distribusjon i San Diego i USA. ESET har også kontorer i Buenos Aires i Argentina og i Praha i Tsjekkia og er globalt representert av et omfattende partnernettverk.

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus er basert på den prisvinnende ThreatSense-motoren og er en tett integrert sikkerhetsløsning som brukerne kan stole på for beskyttelse av datamaskinene deres. ESET NOD32 Antivirus gjenkjenner og deaktiverer virus, trojanere, ormer, adware, spyware, phishing, rootkits og andre internettrusler. ESET NOD32 Antivirus' gir omfattende og proaktiv full beskyttelse, men har likevel kun minimal innvirkning på datamaskinens system. Brukerne opplever ikke at maskinen blir tregere mens programmet kjører. Etter en rask og enkel installasjon, kjører ESET NOD32 Antivirus stille i bakgrunnen, mens brukerne får en trygg og beskyttet opplevelse ved datamaskinen.

ESET Smart Security

ESET Smart Security er en tett integrert sikkerhetsløsning som brukerne kan stole på at holder datamaskinen deres trygg. ESET Smart Security er bygd på prisvinnende ESET NOD32 Antivirus og dennes kraftige ThreatSense-motor, og gir også spywarebeskyttelse, spambeskyttelse og tilpassete brannmurfunksjoner. Ved hjelp av ThreatSense – bransjens mest avanserte heuristikk – blir sårbarhetsvinduet mellom virusutbrudd og signaturoppdatering mindre.

ESET Smart Security gjenkjenner og deaktiverer virus, trojanere, ormer, adware, spyware, phishing, rootkits og andre internettrusler du kan støte på online. Programmet gir omfattende, proaktiv beskyttelse med minimal innvirkning på datamaskinens ytelse.