IT Security for Shipping og Offshore

ESETs sikkerhetsløsninger er spesielt egnet for offshoreindustrien og alle næringer uten tilgang til kabelbundet data. Våre Nano oppdateringer er svært små og kan også bli distribuert via e-post. Dette betyr at mer ressurser kan brukes på annet.


Ring oss eller send en E-post, så vil vi fortelle deg mer om hvordan vi både kan levere markedsledende sikkerhet og hjelpe deg å spare penger.

Telefon: 64831000
E-post: [email protected]


ESETs sikkerhetsløsninger er en kostnadseffektiv måte og garantere en enkel sikkerhetsoppdatering og kutte kostnader, og fortsatt leve opp til de høyeste sikkerhetsstandarder.

  • Perfekt for shipping, fiske og offshoreindustri
  • Nano-oppdateringer
  • Spar båndbredde
  • Mulighet for oppdateringer via e-post
  • Øker maskinvare levetid
  • Mulighet for skreddersydd distribusjonssystemer
  • Kode basert system for å flytte lisens fra en solgt fartøyet
  • Fleksibel lisensiering - aldri betal for flere lisenser enn du bruker


Nano oppdateringer

Sikkerhetsprogramvare må oppdateres ofte for å være i stand til å effektivt håndtere den nyeste malware. ESET programvare har den fordel at meget små oppdateringsfiler som holder nettverket åpen for trafikk, mellom 250 til 500 kilobyte pr uke.


Minimalt systemfotavtrykk

ESET-programvaren er kjent over hele verden for et lite systemfotavtrykk. Dette har to fordeler: Den lar deg bruke full effekt av maskinvaren, selv under skanning og oppdateringer, og det gjør programvaren fullt ut kompatibel med eldre maskiner.


E-post oppdatering

En utfordring for offshore- og skipsindustrien, med uregelmessig eller intermitterende Internett-tilkobling via satellitt eller radio, er programvareoppdateringene. De tar opp båndbredde og koster penger.


Skreddesydde løsninger

Alle bedrifter er forskjellige, og vi prøver å møte spesialiserte krav fra våre offshore kunder. Ta kontakt med vårt salgsteam for å finne løsningen dere trenger.


Flytte lisensen til et nytt fartøy

ESET bruker et kodebasert system så når et fartøy blir solgt så er det ikke noe problem og få deaktivert lisensen og flytte det over til neste fartøy. Ingen penger tapt.


Fleksibel lisensiering

ESETs fleksibel lisensieringsløsning garanterer at du aldri trenger å betale for flere lisenser enn du bruker.