Hvordan kan jeg manuelt avinstallere mitt ESET-sikkerhetsprodukt?

Før du forsøker å avinstallere ditt ESET-sikkerhetsprodukt manuelt, skal du først forsøke å bruke ESET Start-meny avinstallasjonsverktøy som leveres med ESET Smart Security og ESET NOD32 Antivirus via Start - Alle programmer - ESET - Avinstaller.

Hvis du kjørte ESET-avinstallasjonsverktøyet fra startmenyen og du fortsatt har problemer og ikke klarer å installere ESET-sikkerhetsproduktet på nytt, eller dersom ESET-sikkerhetsproduktet fortsatt er aktivt etter avinstallasjon og omstart, var avinstallasjonen mislykket. Sletting av filene krever at du starter opp i sikkermodus og bruker ESET-avinstallasjonsverktøyet. Følg anvisningene nedenfor for å laste ned og bruke ESET avinstallasjonsverktøy for manuelt å fjerne ESET-sikkerhetsproduktet. Teknikkene nedenfor gjelder for alle versjoner av ESET-sikkerhetsprodukter for Windows, både servere og arbeidsstasjoner.

Advarsel: Bruk av ESET-avinstallasjonsverktøyet kan tilbakestille nettverksinnstillingene i Windows

 1. Last ned ESET-avinstallasjonsverktøyet, og lagre det på skrivebordet. Klikk på lenken nedenfor for å begynne å laste ned:

 2. Start datamaskinen på nytt, og start i sikkermodus ved å trykke flere ganger på F8-tasten til de avanserte valgene vises. Velg Sikkermodus, og trykk på ENTER. Hvis du prøver å kjøre ESET-avinstallasjonsverktøyet i normal modus, vil det mislykkes.

  Start datamaskinen på nytt, og start i sikkermodus ved å trykke flere ganger på F8-tasten til de avanserte valgene vises. Velg Sikkermodus , og trykk på ENTER

  Informasjon om hvordan du starter datamaskinen i sikkermodus, finner du her.

 3. Dobbeltklikk på ikonet for ESET-avinstallasjonsverktøyet på skrivebordet for å starte avinstallasjonsprosessen.

 4. Ved den første ledeteksten leser du advarselen og skriver y for å bekrefte.

  Ved den første ledeteksten leser du advarselen og skriver y for å bekrefte

 5. Velg ESET-installasjonen du vil fjerne fra listen, ved å skrive inn nummeret og trykke ENTER.

  Velg ESET-installasjonen du vil fjerne fra listen, ved å skrive inn nummeret og trykke ENTER

  Som regel finner avinstallasjonsverktøyet bare én installasjon av et ESET-sikkerhetsprodukt. Dette vises som nummer 1, trykk derfor nummer 1 og ENTER.

 6. På den tredje ledeteksten påser du at du avinstallerer riktig ESET sikkerhetsprodukt fra riktig operativsystem og skriver y for å bekrefte.

  På den tredje ledeteksten påser du at du avinstallerer riktig ESET sikkerhetsprodukt fra riktig operativsystem og skriver y for å bekrefte

 7. ESET-avinstallasjonsverktøyet kjører en kort stund og ber deg deretter om å trykke en tast for å gå ut av ESET-avinstallasjonsverktøyet.

 8. Start maskinen på nytt på vanlig måte.