Hvordan fjerner jeg beskjedene som er lagt til e-posten min


ESET Smart Security og ESET NOD32 Antivirus gir brukerne mulighet til å legge til meldinger i utgående eller innkommende e-postmeldinger, for å indikere at meldingen er skannet og ikke infisert. Det er svært enkelt å fjerne disse meldingene eller å sette dem til å kun vises i infiserte e-postmeldinger. For å fjerne meldingene eller endre innstillingene, gjør slik:
  1. Åpne hovedprogramvinduet ved å klikke på ESET-ikonet ved siden av systemklokken, eller ved å velge Start – Alle programmer – ESET – ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. Trykk på F5-tasten for å vise vinduet for Avansert oppsett. I treet for Avansert oppsett, klikker du på Virus- og spywarebeskyttelse – E-postbeskyttelse.
  3. I delen for Varsler og meldinger angir du ønskede innstillinger for mottatt og sendt e-post. Velg «Kun til infisert e-post», eller «Aldri» hvis meldingen aldri skal tilføyes.

    Obs! Ved enkelte vindusinnstillinger kan det hende at de tre alternativene (Aldri, Kun til infisert e-post, Til all e-post) ikke er synlige i rullegardinmenyene. For å se og velge andre alternativer, klikk på de små opp- og ned-pilene til ønsket alternativ blir synlig.
  4. Klikk på OK for å bekrefte innstillingene.

    Obs! E-postmeldinger som allerede er blitt merket, beholder den opprinnelige merkingen.