ESET Mobile Security for Android BETA

Enestående beskyttelse for Android-telefonen.

ESET Mobile Security - Android antivirus

Beta-versjonen er nå tilgjengelig for testing

Prøv ut den nye versjonen før alle andre mens den er litt uslepen.

Forhåndsvisning av de nyeste funksjonene

Last ned

Beta-versjon, Android

Last ned produkthåndbøker

Nøkkelegenskaper

Beskyttelse mot skadelig programvare med heuristikkBeskyttelse mot skadelig programvare med heuristikk - Vår løsning har en innebygget, avansert heuristisk teknologi som gjenkjenner selv den mest avanserte skadelige programvaren for mobilenheter.

SMS/MMS AntispamSMS/MMS Antispam - Definer pålitelige kontakter via en tilpasset svarteliste eller hviteliste, eller blokker rett og slett uønsket tekst og multimediefiler fra ukjente numre.

RingeblokkeringRingeblokkering - Gjør det mulig å filtrere telefonsamtaler i henhold til forhåndsdefinerte brukerpreferanser.

Antityveri-systemAntityveri-system - Hvis du mister enheten eller den blir stjålet, slettes alle data som er lagret på telefon ved hjelp av en enkel SMS-kommando, inkludert kontakter, meldinger og flyttbare minnemedier.

Hva er en beta-versjon?

En beta-versjon av et produkt er en versjon beregnet for offentlig testing, for å sikre at alle egenskaper og funksjoner fungerer etter hensikten, før produktet blir offisielt lansert.

Ved å være med på beta-testen får du en sjanse til å se de nyeste funksjonene før alle andre, men det betyr også at det fortsatt kan være noen kompatibilitetsproblemer eller små feil i programmet som må lukes ut.

Gi viktige tilbakemeldinger

La oss vite hva du mener, og bidra til å gjøre produktet bedre: [email protected]